Astrologija: Slijede dani razrješenja

U moru retrogradnih planeta, Venera će prva iskoraknuti prema naprijed, a naše srce će napokon jasnije vidjeti.

Moguće je da će nam biti potrebno još neko vrijeme i da treba da budemo strpljivi dok Merkur ne krene prema naprijed, a to će biti 12. jula jer je on vladar ove Venere, a trenutno se kreće retrogradno.
Znači ako ste od 12. maja do 25. juna bili u nekoj nedefinisanoj ili nejasnoj situaciji, izvjesne su dvije opcije. Ili ćete je napokon prihvatiti ili ćete dobiti nove informacije vezane za tu temu, piše Astrosvaštara.

Ono što se dogodilo u navedenom periodu, sada će se početi dodatno rasplitati i razjašnjavati. Povlačenje iz odnosa, ljubavne igrice, prekidi, ili pak novi odnosi, sve će to biti na udaru promjena.

Na primjer, ako ste upoznali nekog novog i krenuli u odnos, zavjesa se pomjera i vi jasnije vidite ko stoji preko puta vas i kuda bi taj odnos mogao ići dalje. Ako ste prekinuli odnos ili bili ostavljeni, počeće da vam se slaže razbacani mozaik događaja. Moguće je da vam se ta osoba javi ili shvatite da li je taj prekid konačan ili ima šanse za popravak. U ovom periodu jasnije ćete vidjeti sve svoje odnose, lakše doći do rješenja.

Dolazi vreme raščišćavanja. Budu li obe strane spremne na razgovor i ulaganje u odnos, vaša ljubavna priča dobiće srećan epilog. Stare razmirice sada ustupaju mjesto saradnji, iskrenoj komunikaciji i prijatnijoj atmosferi u odnosu. Ali ako jedna strana ne želi popravni ispit, vjerovatno je da ćete morati prihvatiti kraj.

Sada sve polako napreduje i postaje jasnije. Napuštamo neka stara i nejasna mjesta. Budi se nova ljubavna energija. Na to posebno obratite pažnju 28. i 29. juna kada se Venera vraća na 21 stepen, dakle na mjesto sa kojeg je krenula unazad. Ti dani donose nove informacije, zaključak, više jasnoće vezano uz temu s kojom ste se bavili od 13. maja do 25. juna. To će biti dani konačnog razrješenja, piše noizz.rs.

Ostavite komentar: