“Apsolutno sam spreman i ne plašim se”: Andrija Milošević ne krije radost što će postati otac

Glumačko-partnerski par Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević sa nestrpljenjem čekaju da postanu roditelji, a glumac se o velikim vijestima sada prvi put oglasio.

Naime, Andrija je poručio da su Aleksandra i on dobili brojne čestitke, a u prvi mah lepe vijesti su podijelili samo sa uskim krugom ljudi.

“Mnogo sam radostan zbog srećnih vijesti. Mi to ne krijemo. Doći će vrijeme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti”, kaže glumac.

Aleksandra i Andrija ranije su oboje otvoreno govorili o želji da dobiju dijete.

“Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živjeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne djecu. Sve mora da ide iz ljubavi”, rekao je ranije Andrija i dodao da unapred zna kakav će biti otac.

“Nemam pravilo za vaspitavanje djece. Znam kakav ću biti – ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema djetetu”, rekao je on.

Ostavite komentar: