Apsolutni šampion u nevjeri: Ovaj horoskopski znak najčešće vara u vezama

Istraživanje koje je provela jedna veb stranica za upoznavanje partnera otkrilo je koji se horoskopski znakovi najčešće upuštaju u prevaru.

Sudeći prema rezultatima istraživanja, apsolutni šampion u nevjeri je -strijelac. Mnoge je ovo iznenadilo jer su strijelci na glasu kao vrlo lojalni i vjerni partneri.

Možda upravo zbog toga njihovi motivi za prevaru nikada nisu površni. Istraživanje je pokazalo da strijelac ne vara zbog požude nego isključivo ako je u lošoj vezi koja ga ne čini srećnim. Zanimljivo je da su strastveni škorpioni prema rezultatima na posljednjem mjestu ljestvice preljubnika. Naime, oni ne stignu prevariti svoje partnere zato što ih češće naglo ostave zbog potencijalne nove ljubavi koju odmah žele realizovati.

Zašto Stijelac vara?

Po prirodi je vrlo lojalan i često je on taj kojeg varaju, ali kada osjeti da ga se ne poštuje i da je potpuno zanemaren u vezi, iz ljutnje počinje razmišljati o tome postoji li za njega neko bolji. Time sebi otvara put za nevjeru.

Kako prepoznati da Strijelac vara?

Inače je vrlo staložen i spreman na konstruktivnu raspravu, ali nakon preljuba kod njega možete primijetiti povećan interes za sukobe i svađe koje ne vode nikuda. Na taj način manifestuje se osjećaj grižne savjesti koji ga obuzima zbog nevjere, piše Zadovoljna.

 

Ostavite komentar: