Ana Sević ljuta na Darka Lazića: Vidimo se na sudu

Darko Lazić, pjevač, nedavno je od bivše supruge Ane Sević preuzeo je kćerku Lorenu, koja živi sa majkom, a poslije sat vremena provedenih u Brestaču, navodno ju je ostavio samu i otišao u kafanu.

Branka Lazić, majka pjevača Darka Lazića, sada tvrdi da njen sin prije više od mjesec dana nije ostavio kćerkicu Lorenu sa njom i da se tada nije vrato kući dva dana, kao i da je Ana Sević tada zaista došla u Brestač po kćerku iako je trebalo da je Darko vrati kod majke.

Ona tvrdi da je pjevač cijeli dan bio sa kćerkicom, ali da jeste otišao na jednu privatnu proslavu uveče, te da se vratio tokom noći i da je naredni dan poroveo sa njom, a uprkos dogovoru da je on vrati u Beograd, Ana tada došla po nju u Brestač.

Lazićeva majka je ispričala da su se Ana i Darko tada dogovarali kada će on Lorenu da vrati u Beograd, ali da je Sevićeva došla u Brestač po nju.

Lazićeva majka je izjavila da nije istina da je unuka provela dva dana sa njom bez Darka.

Poslije njene izjave oglasila se i pjevačica Ana Sević.

“Slatko se ismijah… Jao, ko sam ja da odgovaram svevišnjim bićima koji, kako rekoše, ‘imaju tako rijetku krvnu grupu pa ne mogu da dobiju koronu’?! Zar je potrebno išta dalje komentarisati? Zaista za bilo koju njihovu izjavu nemam komentar. Ima moj advokat koji ima sve dokaze u vidu poziva, poruka, slika, listinga vezano za ovaj slučaj i koji će se sa akterima družiti na sudu”, piše Blic.

Ostavite komentar: