Ana Bekuta se vraća na scenu: Pjevačica izdala novo saopštenje, vidimo se u prelijepom Trebinju i čarobnoj Banjaluci

Pjevačica Ana Bekuta nedavno je ostala bez dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, a sada je objavila da se vraća svom poslu.

– Najdraži moji, odlučila sam da u Novu godinu ipak uđemo zajedno. Vidimo se 31. decembra u prelijepom Trebinju, a 1. januara u čarobnoj Banja Luci. Radujem se što ćemo se grliti i grijati pjesmom. Dobro se obucite, nemojte da je neko došao bez potkošulje! Voli vas vaša Ana – napisala je Bekuta na svom Instagram nalogu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Bekuta (@anabekuta1)

Podsjetimo, Milutin Mrkonjić je, kako su domaći mediji prenijeli, zarekao Anu u bolničkoj postelji da nastavi sa pjevanjem i nakon njegove smrti.

– Mrku svi znaju kao velikog šaljivdžiju, on je toliko pozitivan čovjek da svuda unosi samo radost i smijeh. Čak i dok prolazi kroz najtežu životnu borbu, on je pozitivan i trudi se da olakša Ani. Mnogi su se začudili kada je ona saopštila da nastupe neće otkazivati, iako se Mrki bore za život. Zapravo, nije fer što ogovaraju Anu jer to je bila Mrkina želja, on zna da Anu pjesma i rad održavaju u životu i zato je tražio od nje da mu obeća da se muzike neće odreći ni u najtežim trenucima – rekao je izvor za Svijet blizak pjevačici svojevremeno.

Srpski političar, počasni predsjednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) preminuo je 27. novembra 2021. godine. Nakon njegove sahrane Bekuta je izdala saopštenje da se na neko vrijeme povlači iz javnosti.

Ostavite komentar: