Aleksandra Prijović pukla pravo bogatstvo na novi album

Aleksandra Prijović nikada nije štedjela novac kada je riječ o ulaganju u njenu karijeru, pa je tako i ovog puta izdvojila ogromnu cifru.

Naime, kako se navodi, pjevačica Aleksandra Prijović je čak uložila 150.000 evra, a rad na spotovima je prepustila produkcijskoj kući koja je u vlasništvu njenog supruga, Filipa Živojinovića.

Prija je snimila sedam novih pjesama. Tri numere je već objavila i za kratko vrijeme su postale pravi hitovi, za još dvije je snimila spotove i čeka trenutak kada će ih plasirati javnosti, a za preostale pjesme kadrove planira da snimi u Njujorku koji će uskoro posjetiti.

“Na nove Aleksandrine pjesme se dugo čekalo budući da godinama nije izdala album. Zbog toga nikoga i nije začudilo kada je kupila sedam pjesama od najskupljih autora sa kojima sarađuje više od deceniju. Naravno, odmah je isplanirala spotove za svaku od tih pjesama, a zaduženje oko organizacije prebacila je na Filipovu produkciju. Za sada je snimala pet spotova, od čega je tri objavila. Uskoro ih čeka put u Ameriku, gdje će se snimati kadrovi za ekranizaciju posljednje dvije pjesme”, priča izvor i navodi da će Prija platiti put u Ameriku za više od 20 ljudi iz svog tima.

“Prija je već jednom snimala spot u Njujorku prije pet godina i izuzetno su joj se dopala mjesta koja taj grad nudi. Predložila je Filipu da ponove put i povedu cio tim kojem će platiti putne troškove i smještaj, pa će ih to dodatno koštati oko 40.000 evra”, kaže izvor, i otkriva da su Prijovićevu stilizovali najpoznatiji srpski dizajneri koji su mjesecima pravili haljine koje pjevačica nosi u novim spotovima.

“Osim putovanja, putnih troškova, honorara za mnogobrojne ljude koji rade na spotovima, Prija je veliku sumu novca izdvojila i za stajlinge koji su pravljeni po njenim željama. U spotovima koje je već objavila vide se haljine sa kristalima, perjem, od najskupljih materijala, pa je jasno da ni tu nije žalila para kako bi ostavila najbolji utisak na svoju publiku. Jedna od tih haljina košta čak 5.000 evra, a ona je promijenila preko petnaest stajlinga u spotovima koje je do sada snimila. Kada se na to dodaju šminkeri, frizeri, koreografi, plesači, dolazi se do nekoliko desetina hiljada evra uloženih samo u Aleksandrin izgled. Presabrali su se i uvidjeli da je ulaganje nešto veće od 150.000 evra, pa se već nedjeljama zezaju sa prijateljima da plate zajedničke ručkove i večere umjesto njih jer su oni bez dinara.”

Iako su joj ulaganja u novi album ispraznila kasu za Priju nema zime budući da je, navodi izvor, najplaćenija pjevačica sa naše javne scene.

“Prija je jedina koja može bez trunke razmišljanja da uloži nevjerovatne cifre jer po jednom nastupu uzima 10.000, a u inostranstvu i do 15.000 evra. Sve što je uložila će joj se vratiti za manje od dva mjeseca kroz nastupe, tako da se uopšte ne sjekira oko troškova”. kaže izvor za Alo.

 

 

 

Ostavite komentar: