Aco Pejović: Ne bih volio da mi ćerke postanu pjevačice

Popularni pjevač Aco Pejović bio je na koncertu muzičke škole „Supervoice“, koju pohađa njegova najmlađa ćerka. Iako je tokom godina više puta govorio da ne bi volio da njegove ćerke zagaze u pjevačke i estradne vode, ne protivi se tome što njegova nasljednica iskazuje interesovanje za muziku.

„S obzirom na to da je u pitanju Suzana i njena škola, siguran sam da su svi sjajni. Ona zaista školu vodi vrhunski i znam da su njeni polaznici veoma dobri i kvalitetni. Večeras sam ovdje zato što je moja najmlađa ćerka kod nje na pjevanju, pa sam došao da je bodrim na završnom koncertu“, rekao je Pejović za „Novu“.

Objasnivši da je u pitanju javni čas, a ne takmičenje, Pejović je, ipak, naglasio da njegova ćerka ima tremu.

“Ona neku tremu ima, ali nema razloga. Ovo nije takmičenje, prosto javni čas da svi pokažu šta su uradili prethodnih šest mjeseci, koliko su tamo. Vidjećemo kakva će biti”, rekao je on.

Poredeći današnje vrijeme i ono u kojem je on započeo karijeru, navodi da je danas mnogo lakše “probiti se”.

“Čini mi se da je danas mnogo lakše doći do nekih pozicija u odnosnu na ono vrijeme kada smo mi počinjali. Onda se drugačije radilo i mediji su drugačiji bili, nije bilo toliko medija kao danas i društvenih mreža. Danas je mnogo lakše na estradi. Sad, mnogo stvari, mnogo prepreka je bilo u životu. Naprosto, svakom moraju kockice da se slože, nije to pjevati, pa samo pjevati”, rekao je pjevač.

Dodao je da ne bi volio da njen poziv bude pjevanje. Ističe da se divi svojim koleginicama koje su na estradi.

“Iskreno, ne mislim da će da gradi karijeru u ovom poslu, ovo je samo hobi. Lijepo je znati pjevati ili svirati neki instrument kada si u društvu s prijateljima. U našoj zemlji biti pjevačica je – jako teško. Uvijek kažem da se divim svojim koleginicama koje se bave ovim poslom. To su neprospavane noći, još ako imaju porodice, noć ubija, a sutra moraš da ustaneš, jer imaš milion obaveza. Mislim da je sve to jako teško”, objasnio je Pejović za “Novu”.

Na pitanje da li joj je davao savjete pred sinoćni javni čas, pjevač kaže – ne.

“Ne, apsolutno ne. Ona je prateći mene i te moje krize, odnosno treme koje sam imao pred velike koncerte, to vidjela od mene”, kaže Pejović o svojoj mezimici.

Kada je riječ o njegovoj karijeri i planovima za budućnost, Pejović navodi da će zakazati veliki koncert nakon pandemije.

“Imam mnogo toga u planu, e sad da li će se to ostvariti, to je samo stvar epidemiološke situacije. Ako bude sve ovo prošlo, a ja se nadam da hoće, jer je ovo već druga godina korone, ja bih volio da već odmah zakažem beogradsku „Arenu“. Fanova ima mnogo, pa kad se desi, desiće se. Znam da na ljeto imam mnogo koncerata na otvorenom i uskoro, odnosno za 26. mart, zakazali smo veliku arenu „Boris Trajkovski“ u Makedoniji. To je prvi veliki koncert u ovoj godini”, rekao je on.

“Sinoć sam se vratio sa jednog kratkog odmora, bio sam u Madridu. Poznato je da sam veliki ljubitelj skijanja, tako da čekam kraj februara da odem u Italiju ili Švajcarsku na skijanje, a već početkom marta u neke malo toplije krajeve. Ima planova svakako”, otkrio je Pejović.

 

 

Ostavite komentar: