Aca Lukas otkrio zbog čega sa bivšom suprugom odlazi na ljetovanje: Neću da se pravdam bilo kome

Pjevač Aca Lukas uskoro će ekranizovati svoj život, tačnije, snimiće se film po njegovom životu.

U tom filmu gledaoci će imati priliku da vide kako su izgledali sami počeci karijere ovog pjevača, a vrlo vjerovatno će biti prikazan i dio privatnog života.

Ono čime Lukas može da se pohvali da je već djed unuci Minji i da očekuje još jednu prinovu u porodici jer će njegov sin Lazar uskoro dobiti sina. Ipak, Lukas ima svoju mezimicu, kćerku Viktoriju sa kojom obožava da provodi vrijeme, prenosi Kurir.

“Najmlađi član jedino ide sa mnom, a ostali idu svojim putem. Ovi stariji samo traže avionske karte da im se kupe. A sa Viktorijom odemo Sonja i ja, iako nismo zajedno, ali sa Viktorijom odem. Evo sad ćemo otići na pet-šest dana sa Viktorijom”, rekao je Lukas u emisiji “Premijera” i dodao:

“Potpuno mi je bespredmetno da to i objašnjavam nekom. Ako je to nekom interesantno, neka tumači kako hoće. Ja znam šta radim u životu. Neću da se pravdam bilo kome. Kad god odemo negde mi smo srećni i veseli. Ja svoje dete volim i za nju ću da uradim sve na svetu. Ali ja za svoju decu ću uvek da uradim sve. A naravno neću nešto što je protiv volje, ja sam sa Sonjom u super odnosima”.

Ostavite komentar: