Više ne trebaju kutije za slušalice: Huawei nagoveštava zanimljiv pametni sat VIDEO

05.12.2022. | 15:01

Sada više neće biti potrebno da nosite kutiju za slušalice kako biste ih napunili. To će raditi sat.

Iako su bežične slušalice veoma pogodne i udobne, uobičajeno morate da sa sobom nosite njihovo kućište/futrolu kako biste ih punili. Huawei je sada smislio rješenje kako bi korisnicima olakšao upotrebu bežičnih slušalica.

Kineski brend je nagovijestio Watch Buds pametni sat, koji uključuje slušalice koje mogu da se pune ispod brojčanika. Zvanični detalji nisu objavljeni, ali postoje neke naznake šta bi ovaj zanimljivi dizajn mogao da ima.

https://www.youtube.com/watch?v=Gfx8Uj_qKnU&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Ftehnopolis%2Fgadgets%2Fhuawei-nagovestava-zanimljiv-pametni-sat-video-2254076&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Huawei Central sugeriše (zahvaljujući fotografijama do kojih je došao), da se slušalice prikaće na donju stranu brojčanika gdje stoje kada je sat zatvoren. Iako nema specifikacija, ne bi bilo iznenađenje ukoliko sat ima veliku bateriju za napajanje sata i slušalica.

Rani video, koji je objavio QSQTechnology, pokazuje da se slušalice na sat kače pomoću magneta.

Za sada nije poznato kada će Huawei zvanično predstaviti Watch Buds, niti na kojim tržištima će biti dostupan.

Ali, sigurno je da postoji tržište za ovako neobičan dizajn, koji može biti od pomoći tokom vježbanja ili drugih aktivnosti, prenosi b92.

Oznake: Huawei