Samsung Galaxy S10 stiže i u 12GB/1TB verziji?

30.01.2019. | 23:22

Anonimni dojavljivač objavio je zanimljive informacije, koje navodno stižu od Samsungovog stručnjaka koji je radio na prototipu modela Galaxy S10.

Kako prenosi GSM Arena, jasno je stavljeno do znanja da će S10 biti dostupan u tri veličine, i da model sa ekranom dijagonale 5,8 inča neće nositi naziv “Lite”.

Najmanji Galaxy S10 će imati čipset i memoriju kao i ostali modeli iz linije. Izuzetak će biti premijum verzija Galaxy S10+ modela, koja će imati 12GB RAM-a i 1TB skladišnog prostora.

S10+ sa ekranom od 6,4 inča će imati tri kamere na poleđini i dve sa prednje strane, dok će ostali telefoni imati po jednu prednju kameru.

Galaxy S10, sa ekranom dijagonale 6,1 inč, takođe će imati tri kamere na poleđini, dok će najmanji S10 imati dva senzora.

Kada je spoljašnji izgled u pitanju, uređaj će imati već standardnu crnu verziju, zatim bela (Pearl) i zelena (Sea Green). Moguće je da će neki od modela imati i dodatne boje, kao npr. plavu ili žutu.

Sva tri modela Samsung Galaxy S10 telefona imaće One UI softver i standardni priključak za slušalice od 3,5 milimetara.

Novi Samsungov premium pametni telefon će zvanično biti predstavljen 20. februara, a ne tržištu bi ga trebalo očekivati oko 8. marta, prenosi B92.