Preko GSpace aplikacije: Huawei vraća Google servise

09.12.2022. | 18:33

Huawei platforma za skidanje aplikacija AppGallery, znatno je unaprijedila kvalitet i bezbijednost pristupu najpopularnijim svjetskim, ali i lokalnim, aplikacijama.

Sa druge strane, HMS je uspio da pronađe rješenje čak i za ono što se doskora činilo kao nemoguća misija – pristup Google servisima i aplikacijama.

Zasluge za to idu na račun GSpace aplikacije, koja je do sada u okviru AppGallery platforme instalirana više od 30 miliona puta.

Čemu služi Gspace?

Poznato je da jedan dio Huawei pametnih telefona nema unaprijed instalirane Google servise. Na sreću, korisnici taj nedostatak danas mogu vrlo lako nadoknaditi. Onog trenutka kada korisnik Huawei uređaja instalira Gspace, automatski se otvaraju vrata neslućenih mogućnosti.

Kao na dlanu, ređaju se Gmail, YouTube, Google Maps, Google Play Store i drugi popularni servisi koji se potom mogu svakodnevno koristiti.

Ali to nije sve. Pored Google aplikacija, Gspace vam omogućava da lako, brzo i bezbijedno dođete i do popularnih aplikacije kao što su TikTok, Snapchat, Tinder, Uber ili Spotify, aktivirajući njihovu punu funkcionalnost za samo nekoliko minuta. Takođe, korisnici Huawei telefona od sada mogu da se kreću pomoću Google Maps-a ili da komuniciraju pomoću Google Duo aplikacije za ćaskanje, a tzv. poslovne aplikacije kao što su Google Docs, Google Sheets i Google Drive mogu da se preuzmu u svega nekoliko jednostavnih koraka, prenosi “Benchmark”