Novi pametni telefon: Huawei predstavio Mate 50 Pro

30.09.2022. | 07:32

Na regionalnom događaju Belexpocentra u Beogradu kompanija Huawei večeras je predstavila novi pametni telefon Huawei Mate 50 Pro, Huawei Nova 10 i Nova 10 Pro, pametni sat Huawei GT3 SE i slušalice FreeBuds SE.

Lider na tržištu mobilne fotografije večeras je u Beogradu lansirao novu seriju pametnih uređaja, a najviše pažnje privukao Huawei Mate 50 Pro koji je prvi pametni telefon na tržištu sa podesivim otvorom blende na čak 10 nivoa. Ipak i Nova 10 serija je debitirala u svijetu mobilnih uređaja sa prvom selfie kamerom od 60 megapiksela i režim brzog punjenja, dok Huawei AppGallery donosi novi dizajn za svoje korisnike.

U večerašnjoj demo zoni su predstavljeni i Huawei FreeBuds SE slušalice te Huawei Watch GT3.

Huawei Mate 50 kao kralj fotografije

Najnoviji Mate uređaj kompanije Huawei je ujedno i najmoćniji pametni telefon ovog tehnološkog giganta koji predstavlja spoj performansi, tehnologije, elegancije te izdržljivog dizajna.

“Nesvakidašnja narandžasta verzija modela Huawei Mate 50 Pro je predstavljena kao prvi telefon sa Kunlun staklom displeja, čime je kompanija Huawei ponovo dokazala svoju revolucionarnost po pitanju izdržljivosti telefona. Takođe, ovaj model posjeduje režim uštede energije baterije SuperEnergy Boosting koji do sada nije viđen na tržištu”, poručeno je iz Beograda.

Najnoviji Mate dolazi s kamerom od 50 megapiksela s opcijom zumiranja ili fokusa na objekat što su i korisnici večeras mogli probati u korisničkoj zoni.

Prisutnim gostima obratio se predsjednik kompanije Huawei Consumer Business Group za Evropu, William Tian.

“Huawei nastavlja da donosi nevjerovatnu, vrhunsku tehnologiju svakoj osobi, porodici i organizaciji. Zato, kao kompanija, nikada nećemo odustati od poslovanja sa pametnim telefonima, što je od suštinskog značaja za našu strategiju kao lidera u industriji. Novi vodeći pametni telefon Mate 50 Pro i Nova 10 serija su najbolji primjeri naše filozofije. Uvijek želimo da pružimo revolucionarne inovacije svakom potrošaču i kontinuirano vodimo razvoj globalne industrije pametnih telefona”, kazao je Tian.

Oznake: Huawei, Mate 50 Pro