Zgrozili čitav svijet: Uhapšeni grobari koji su se slikali nad mrtvim tijelom Maradone

Skandalozni snimci grobara sa mrtvim Dijego Maradonom naišli su na zgražavanje čitavog svijeta, sa gnušanjem je postupak trojice muškaraca primljen i u Argentini, pa je policija ekspresno reagovala i uhapsila pomenutu trojku ljudi.

Argentinski mediji prenose da je policija izvršila racije na tri lokacije u Buenos Ajresu, u kućama gdje žive trojica muškaraca sa fotografija, sva trojica su uhapšeni i svima su konfiskovani telefoni i ostali uređaji na kojima bi mogle biti skandalozne fotografije sa preminulim velikanom.

Najviše gnjeva među navijačima koji oplakuju odlazak legende, izazvao je momak, grobar, sa naočarima, koji je je sa ocem, uz širok osmijeh, pozirao pored Maradoninog kovčega.

Klaudio Fernandez je ime oca ovog mladića, i on se našao na udaru javnosti, pa se brže bolje izvinjavao zbog kranje neljudskog gesta, ali teško da će sada, poslije svega, bilo ko imati razumevanja za njegov postupak i ostalih.

Zanimljivo je da se u toku dana, po društvenim mrežama, čak pojavila informacija da su najokreliji ultrasi Boke Juniors uhvatili i ubili dvojicu od trojice grobara koji su se slikali pored mrtvog Maradone i tako oskrnavili vječni počinak jednog od najvećih fudbalera svih vremena.

Srećom, ova informacija se ispostavila kao netačna, ali je u Argentini bijes prema ovim ljudima veliki, pa se spekulieš da su i zarad bezbjednosti završili u policiji.

Kako bilo, protiv njih će biti podnijeta prijava zbog narušavanja privatnosti i očekuje ih ozbiljna novčana kazna.Ostavite komentar: