Za dlaku promašio njenu djecu! Trudnicu u krevetu pogodio zalutali metak VIDEO

27.12.2023. | 08:05

Trudnica i majka iz Kolorada spavala je u svom krevetu kada ju je pogodio zalutali metak koji je za dlaku promašio njeno dvoje djece.

Kendal Hajnold (27) je bila kod kuće u mjestu Aurora u četvrtak ujutru kada je čula pucnjavu, a onda osjetila oštar bol u lijevoj strani.

– Suprug je spavao pored mene, probudio se i pitao me da li čujem to. Bilo je glasno, a ja sam mu rekla da pozove 911 jer sam pogođena – ispričala je Kendal.

Odveli su je u bolnicu gdje su doktori pronašli metak u njenom ramenu.

Međutim, pošto je u 16. nedjelji trudnoće, doktori su odlučili da ostave metak u njoj umjesto da je uspavaju zbog operacije.

Istražitelji iz policijske uprave Aurora rekli su da je metak možda pogodio Hajnold nakon što je prešao stotine metara preko zelenog pojasa iza kuće njene porodice, navodi KDVR.

Porodica je nakon toga pronašla rupu od metka u kući, samo nekoliko centimetara od njene dvoje djece (5 i 6), koja su spavala. Metak je prvo prošao kroz dječiju sobu.

– Metak je za dlaku promašio glavu moje petogodišnje ćerke i prošao kroz njihovu sobu, kroz moj orman i moj trudnički jastuk – rekla je Hajnold.

Rekla je da vjeruje da joj je jastuk za trudnoću spasio život, jer je natjerao metak da promijeni putanju prije nego što ju je pogodio.

Bezbjednosni snimci iz komšijske kuće zabilježili su najmanje osam pucnja tog jutra, piše Blic.