Uznemirujući video! Snimak male bebe pozitivne na korona virus uznemirio javnost

Novopečene mame širom svijeta otvaraju profile na društvenim mrežama i dijele svoja iskustva sa korisnicima.

Sadržaji na društvenim platformama su uglavnom informativnog, kreativnog, ali i edukativnog karaktera, međutim kako svijet “trese” pandemija, sadržaj je dobio novu formu.

Ešli Morvej je majka četvoro djece, od kojih ima sada već tri mjeseca stare bilzance i još dva djeteta među kojima je jedno od 5, a drugo od 6 godina. Njena priča na društvenim mrežama je kreirana odavno, ali je sada došla do izražaja sa video-materijalom u kojem je obavijestila pratioce da su se njene bebe nažalost zarazile korona virusom.

Znamo da simptomi kovida mogu da budu pogubni, kako po mlade tako i po starije osobe, svjedoci smo i niza nesrećnih događaja u kojima su i porodilje i bebe preminule od posljedica ove kobne bolesti. Ešli je bila hrabra da sa pratiocima podijeli kroz šta je prolazila tokom borbe sa Kovidom-19, koji je uzeo maha kod njenih dvomjesečnih blizanaca.

U video-materijalu se jasno prikazuje koliko teško je bilo brinuti se o tako maloj bebi, kao i sam izgled djeteta koje se vidno mučilo dok je disalo i hranilo se.

 

@ashhh_mfWear a 😷 and GET VACC1NATED!! ##HowIBathAndBodyWorks ##baby ##covid ##preemie♬ original sound – Ashhh_mf

Ljudi skrhani prizorom u komentarima su joj slali podršku, a među njima se našao i jedan koji je glasio:

“Ljudi. Kako možete a da se ne vakcinišete, ili da makar nosite masku, baš zbog ovih malih ljudskih bića? Gledajući je kako se hrani meni se slama srce.”

Takođe, u komentarima je dodato i ono što uglavnom čujemo svakodnevno: “Ukoliko niste vakcinisani, ne podržavate život”.

Jaki simtomi su bebu pogađali tri dana, ali je majka već trećeg dodala video-sbimak u kojem je beba sva sreća bila mnogo bolje. U video-materijalu je jasno rekla da njeno dijete sada “lakše diše”, da se i dalje malo muči, ali da uz pomoć terapije beba više nema temperaturu i mnogo bolje funkcioniše.

Njen sin Remi je takođe bio mnogo bolje.

Nastavila je da obavještava sve koji su se raspitivali za zdravlje njenih beba video-materijalima, pa je dodala i taj da su bebe sve bolje i bolje. Loše vijesti su te da su se neki simptomi teškog disanja vratili njenoj kćerki Zoi, ali da se svakim danom sve više bore, kao i da napreduju.

Ostavite komentar: