Uspjela da pobjegne osuđivanom pedofilu! Žena došla u bolnicu okovana u lance

Neimenovana 40-godišnja žena uspjela je da se otrgne i pobjegne ranije osuđivanom pedofilu iz Španije i u bolnici se pojavila sa modricama na licu i lancima oko vrata.

Doktori iz bolnice Sveti Jakov su bili šokirani kada su vidjeli ženu kojoj su ruke i vrat okovani u lance.

Naime, žena je izjavila policiji da je bila u bolnici kako bi posjetila hospitalizovanu prijateljicu, a nakon što je otišla, muškarac joj je ponudio prevoz kući. Usput joj je rekao da moraju da stanu do njegove kuće kako bi uzeo neophodne stvari.

Pozvao ju je da uđe u njegovu kuću, a nakon što je zatvorio ulazna vrata, krvnički ju je pretukao, navodi Olive pres. Takođe, žena je navela da se od batina onesvijestila, a kada je došla sebi, vidjela je da ima lance oko vrata i ruku. Napadač je pokušao da je udavi, a kada u tome nije uspio, krenuo je da je vrijeđa i tuče.

Žena je uspjela da pobjegne kroz prozor kada je procijenila da napasnik ne gleda. Ona se obratila članu porodice za pomoć koji ju je odmah odveo u bolnicu.

Osumnjičeni muškarac, inače ranije osuđeni pedofil, odmah je uhapšen po prijavi, i trenutno se nalazi u pritvoru gdje će sačekati dalju istragu slučaja.

Osumnjičeni je ranije osuđivan za otmicu i zlostavljanje devetogodišnje djevojčice u Burgalesi, piše Telegraf.

Ostavite komentar:

88nnd4crj7