Top tema! Političar ostavio uključenu kameru nakon sastanka, kolege gledale seks sa sekretaricom VIDEO

U jednoj od najvećih neprijatnosti od početka pandemije, kada su u pitanju sve popularniji Zum pozivi, vladin zvaničnik na Filipinima otpušten je sa radnog mjesta nakon što je imao seks sa sekretaricom tokom konferencijskog poziva.

Zvaničnici u provinciji Kavite putem Zum aplikacije održali su još jedan rutinski sastanak, kada se dogodilo nešto potpuno neobično. Šef, kapetan Hesus Estil, pojavio se na ekranu usred sveprožimajućeg zasjedanja sa svojom sekretaricom.

Izvještaji filipinskih medija otkrivaju da se Estil pomalo mučio sa tehnologijom i da nije shvatio da je ostavio kameru uključenu. Ovom zagrijanom randevuu svjedočilo je nekoliko članova savjeta, piše Blic.
Jedan od svjedoka snimio je ovu scenu, a video materijal je ubrzo postao viralan širom Filipina. Postao je čak i tema diskusije u medijima i tok šou emisijama.

U videu se vidi kako Estil naizgled pokušava da isključi kameru računara prije nego što je skrenuo pažnju na svoje žensko društvo. Ostali učesnici poziva nastavljaju sa sastankom, ali ubrzo shvataju da Estil i žena strastveno obavljaju seksualni čin.

Nekoliko minuta kasnije, Estil se vratio preko prostorije i navukao pantalone kako bi se ponovo pridružio pozivu.

Viralni video brzo je podstakao pritužbe vlastima, a Ministarstvo unutrašnjih poslova i lokalne samouprave reklo je da će Estil biti razrješen funkcije što je brže moguće. Zvaničnik koji se bavi pritužbama istakao je da će odjeljenje “učiniti sve” da kazni Estila. Nijedno od ljubavnika sa Zuma nije se vratio na svoje radno mjesto od kako se incident dogodio.

Ostavite komentar: