Tijelo žene nađeno pored mrtve kćerkice i mačke: Napustila posao da uči crnu magiju

Tijelo tridesetdvogodišnje arhitektkinje Jelizavete Sarevskaje pronađeno je pored tijela njene jednogodišnje kćerkice u ruskom gradu Rostov na Donu.

Kako su prenijeli svjetski mediji, ona je napustila posao arhitekte kako bi naučila crnu magiju i sumnja se da su Jelizaveta i njena kćerkica “žrtve rituala crne magije”.

Pored golog tijela Sarevskaje i djevojčice pronađena je i zaklana mačka, kao i krvava fotografija njenog bivšeg na kojoj su izbušene oči.

“Nakon što su ušli u apartman, čak i najsnažniji policijski službenici su bili u šoku”, rekao je neimenovani izvor iz policije, prenosi “Daily Mail” i dodaje: “Krvave stvari, predmeti za rituale crne magije bili su razbacani svuda. Tijelo žene bilo je na tijelu njene kćerkice. Iz nekog razloga žena je bila gola”.

Na tijelima su takođe bile vidljive ubodne rane, a sumnja se da ih je nanijela žena, koju su lokalni mediji nazvali “vještica”.

Prema izvorima iz policije, vrata su bila zaključana iznutra pa se zbog toga sumnja da je upravo ona ubila kćerkicu i mačku prije nego što je sebi oduzela život tokom ritualnog ubistva. Njen muž Artur Rusin ispričao je da je Jelizaveta diplomirala visokim ocjenama kao jedan od najboljih studenata u generaciji te da je bila talentovana za dizajn odjeće.

Međutim, navodno je postala opsjednuta okultnim stvarima i pokušavala je “da komunicira s mrtvima”.

Prema njegovim riječima, kada je on otišao na posao, ona je ostala trudna sa Ljubavnikom Antonom, koji je navodno takođe bio “upetljan u crnu magiju”.

Rodila je dijete, koje je Artur odgojio kao svoje, prenijeli su lokalni mediji. Policija je pokušavala da pronađe njenog ljubavnika, ali bezuspješno.

Ostavite komentar: