Surova osveta! Jelen rogovima ubio lovca koji ga je ranio dan ranije

Mark Dejvid bio je u lovu lukom i strijelom u Oregonu kad je uočio jelena.

Ranio je stvorenje, ali nije uspio da ga pronađe prije nego što je sunce zašlo. Ovaj 66-godišnjak se sljedećeg dana vratio u šumu, ali nije računao na to da će ga jelen dočekati.

Jelen se zaleteo u njega i zabio mu rogove u vrat. Dejvid je umro od povreda u bolnici, a zemljoposjednik je potom pronašao i ubio životinju.

Vapiti, odnosno kanadski jelen, treća je najveća kopnena vrsta sisara u Severnoj Americi. Policija iz Oregona rekla je lokalnim medijima da je zemljoposjednik nakon incidenta pokušao da spasi život Dejvidu, ali su rane koje mu je zadao jelen bile kobne, prenosi portal 021.

Sličan incident dogodio se prije nešto više od godinu dana u Arkanzasu. Tomas Aleksander, takođe 66-godišnjak, preminuo je nakon što ga je napao jelen kog je pokušao da ubije. Lovio je u blizini visoravni Ozark kada je ustrelio mužjaka i gledao ga kako pada, prenosi Blic.

Pod pretpostavkom da je životinja mrtva otišao je da proveri tijelo, ali u tom trenutku jelen je ustao i napao ga. Ranjeni muškarac uspio je da pozove suprugu, koja je pozvala hitnu službu, ali je izdahnuo do bolnice.

Ostavite komentar: