Stravično! Beba stara 20 dana ispala iz vozila, udario je automobil iz suprotnog pravca

Djevojčica stara svega 20 mjeseci teško je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Lankširu u Velikoj Britaniji.

Vjeruje se da je djevojčica ispala iz vozila marke “tojota”, a potom je na nju naletio automobil koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Nesreća se dogodila oko 15 časova, pod još nerazjašnjenim okolnostima, zbog čega je policija pozvala očevice da se jave, kako bi razriješili misteriju.

Prema navodima medija, dijete se nalazilo na zadnjem sjedištu “tojote” i odjednom je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, ispalo iz vozila. U tom trenutku u suprotnom smjeru je nailazio automobil kojim je upravljala žena (50) i udarila je djevojčicu.

Djevojčica je sa povredama glave hitno prevezana u bolnicu, a policija je privela vozača i suvozača “tojote” zbog sumnje da su bili pod utjecajem narkotika.

Nije saopšteno da li su putnici “tojote” u krvnom srodstvu sa djevojčicom, kao ni njihovi identitet. Policija je samo saopćila da je uhapsila dvojicu muškaraca starosti 29, odnosno 32 godine, zbog sumnje da su upravljali motornim vozilom pod uticajem narkotika.

Žena koja je učestvovala u udesu je nakon uviđaja puštena kući.

Ostavite komentar: