Strava na dječjem rođendanu: Objesila se majka četvoro djece

Majka četvoro djece u Velikoj Britaniji izvršila je samoubistvo na dječjem rođendanu pošto ju je tada ostavio dečko, javljaju britanski mediji.

Prema informacijama istrage koje su otkrivene juče, inspektori su utvrdili da se 35-godišnja Katrina Fuler objesila u julu ove godine. Takođe, saopšteno je i da je na zidu sobe u kojoj je pronađeno njeno tijelo ispisala riječ “izvini”.

Da tragedija bude još veća, Katrinu je pronašao njen sin.

Kako je rečeno pred sudom, njen partner je otišao da živi kod njegove sestre poslije svađe, a onda ga je nazvala Katrina i rekla mu “da će učiniti nešto glupo” prije nego što je spustila slušalicu.

Partner se uplašio, te je telefonom okrenuo Katrininog sina koji je bio na rođendanu kćerkice njenog prijatelja i kazao mu da “pazi na mamu”, strahujući da će ispuniti prijetnju. To se, nažalost, i desilo, a dečak je zatekao obješenu Katrinu i počeo histerično da plače od užasnog prizora, navodi The Sun.

Ona je prevezena u bolnicu, ali ljekari nisu uspjeli da je spasu. Obdukcijom je utvrđeno da je preminula od posljedica vješanja, te da je riječ o samoubistvu.

Članovi porodice pokušali su da saznaju da li je bila pod uticajem kokaina, ali im je mrtvozornik kazao da “neće dobiti odgovore na pitanja kako bi na ovo stavili tačku”.

“Znamo koliko možemo što se tiče okolnosti. Možda nikada nećemo dobiti odgovor na to pitanje”, kazala je dr Sara Klark.

Ostavite komentar: