Strašan nalet ljubomore: Izbola muža zbog slika u telefonu, nije prepoznala sebe

Leonora R. uhapšena je prošle sedmice u Meksiku, nakon što je svog supruga izbola nožem u naletu ljubomore.

Napad se dogodio nakon što je Leonora u telefonu svog supruga pronašla eksplicitne fotografije. U naletu bijesa nije shvatila da su u pitanju njihove zajedničke fotografije, koje su nastale prije nekoliko godina.

Kada je policija došla po pozivu u kući su zatekli Leonorinog supruga Huana sa brojnim ubodnim ranama po rukama i nogama.

Kako navode mediji, nesrećni suprug nije imao priliku da kaže nijednu jedinu riječ u svoju odbranu jer ga je Leonora, dok mu je gurala telefon u lice, istovremeno ubadala sječivom.

U jednom trenutku uspio je da se odbrani i da joj izbije nož iz ruku urlajući: “O kakvim fotografijama pričaš?”. Tada joj je objasnio da su to fotografije njih dvoje, koje su nastale dok su se još zabavljali. Vjeruje se da je Leonoru u trenutku zaslijepila ljubomora, pa na fotografijama nije uspjela da prepozna sebe iz mlađih dana, kada je bila mršavija i našminkana.

Huan je policiji rekao da je supruzi objasnio da je nedavno pronašao te fotografije na svom imejlu i da je odlučio da ih sačuva u mobilnom telefonu. Čim je Leonoru prošao nalet bijesa, prepoznala je sebe na fotografijama.

Iako se pokajala zbog brutalnog napada, policajci su morali da privedu Leonoru zbog porodičnog nasilja i protiv nje je podnesena prijava, dok je Huan prebačen u lokalnu bolnicu i nije životno ugrožen.

Ostavite komentar: