“Srce milo…”: Turisti pronašli dijete (3) na gumenom čamcu, plutalo otvorenim morem VIDEO

Ljudi koji su se danas vozili trjektom u blizini grada Patra u Grčkoj bili su šokirani prizorom kada su na pučini, daleko od obale spazili – dijete na dušeku na naduvavanje.

Kako prenose grčki mediji, djevojčica sa snimka ima tri godine, a struje su je odnijele sa plaže u Antiriu. Takođe, oni navode i da je djevojčica sada u dobrom stanju i da “izlet” na otvoreno more nije ostavilo nikakve posljedice po njeno fizičko zdravlje.

Dijete su spazili sa trajekta koji saobraća između Grčke i poluostrva Peloponez, a posada je odmah reagovala i spasila dijete sa pučine. Djevojčica je sjedila mirno na dušeku na naduvavanje, a na rukama je imala gumene mišiće. Kada ju je posada trajekta zgrabila i izvukla napolje djevojčica je ostala i dalje potpuno mirna i pribrana, piše Blic.
Većina komentara na društvenim mrežama osuđuje roditelje čijom vjerovatno nepažnjom je dijete uspjelo da otpluta tako daleko.

“Strašno!” “Gledam ovaj video iznova i iznova i ne mogu da se načudim.” “Srce milo… Sva sreća da je živa i zdrava. Jedna ogromana kazna za roditelje!” Samo su neki od komentara besnih korisnika društvene mreže Fejsbuk.

Ostavite komentar: