Skandal u Finskoj ne jenjava: Objavljen novi snimak premijerke iz provoda VIDEO

Rasprava o plesanju i pjevanju finske premijerke Sane Marin na privatnim zabavama ne prestaje zaokupljati ljudske umove, posebno nakon što su se pojavio novi snimak na kojem se vidi kako u jednom klubu u Helsinkiju pleše s finskim rok pjevačem Olavijem Usivirtom.

Marin (36) je suočena sa sve češćim kritikama javnosti otkako je u četvrtak objavljen snimak na kojoj se vidi kako pleše s poznatim domaćim influenserkama i umjetnicima u privatnom stanu, prije odlaska u još dva bara.

U najnovijem videu Marin je snimljena dok pleše s Usivirtom (39), a oboje se povremeno dodiruju ramenima i bokovima.

Muzičar se nakratko naginje naprijed kao da joj želi nešto šapnuti na uho ili je, kako pišu premijerkini kritičari, želi poljubiti u vrat.

Na konferenciji za novinare održanoj u petak, finska premijerka je rekla da se ne sjeća da ju je muškarac s kojim je plesala poljubio u vrat. Kazala je da je i sama pogledala videosnimak i da izgleda kao da joj Usivirta nešto govori.

Na Tviteru je nakon tog objavljenog videa jedan korisnik napisao da Marin “pleše i flertuje s muškarcem iako je udata”.

“Da, istina je, udata sam žena, no mislim da su to stvari koje se tiču mog privatnog života i ne kanim ih detaljnije komentarisati. Usput, mislim da se u tom videu ne događa ništa neprimjereno”, rekla je Marin.

Snimku je u petak komentarisao i Usivirta.

“Puno je nagađanja javnosti o prirodi odnosa između mene i premijerke Sane Marin. Mogu samo reći ono što je istina: mi smo prijatelji i među nama se nije dogodilo ništa neprimjereno”, napisao je na Instagramu.

Nakon objave prvog videosnimka, Marin je kazala da se u petak podvrgla testu na droge, nakon što su neki finski novinari pisali kako su čuli komentare o postojanju droga na zabavama.

Snimke i fotografije žestoko su podijelile naciju i pokrenule raspravu o istupima premijerke Marin u javnosti.

U vrijeme kada je videosnimak nastao, ona se upravo vratila s odmora, piše novinska agencija STT te dodaje kako “to znači da nije bilo osobe koja bi je zamijenila i preuzela njene dužnosti”.

Ostavite komentar: