“Saznaćete nove detalje o Klintonu”: Monika Levinski ekranizirala aferu koja je uzdrmala svijet

Gledaoci širom svijeta imaće priliku da od sutra gledaju seriju “Impeachment: American Crime Story”, koja će ekranizovati poznati skandal “Klinton – Levinski”.

Ovim povodom oglasila se i Monika Levinski, producentkinja serije, koja je juče rekla da je ponašanje bivšeg predsjednika SAD Bila Klintona tokom skandala, koji mnogi smatraju jednim od najvećih svih vremena, bila u najmanju ruku neprimjerena.

“Mislim da je veoma važno da zapamtimo da nikada nije trebalo da dođemo u situaciju u kojoj se nečiji pristanak dovodi u pitanje”, rekla je Monika Levinski u razgovoru za CNN.

Ona je zatim dodala da je njena veza sa bivšim predsjednikom bila neprimjerena iz više razloga. Prvi razlog su njihove godine, budući da je u vrijeme kada je njihova afera objelodanjena on imao 49, a ona svega 22 godine.

Drugi razlog je sama priroda njihovih položaja, jer je on bio njen šef i jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu, mada prema njenim riječima, ona toga tada nije bila svjesna.

Njihova priča je ponovo dospjela u centar interesovanja, jer će poslije više od 20 godina ova afera biti ekranizovana u seriji “Impeachment: American Crime Story”, čija je producentkinja Monika Levinski, piše B92.

“Vidjećete novu stranu Bilove ličnosti i saznaćete nove detalje koji do sada nisu otkriveni”, bila je misteriozna Monika Levinski, samo nekoliko dana pred početak emitovanja serije.

Bivšeg predsjednika Klintona je godinama pratio ovaj skandal, a on se povremeno, kada nije mogao da izbjegne pitanja novinara, osvrtao na ovaj događaj. Posljednji put u javnosti na ovu temu govorio je 2018. godine, kada su ga novinari pitali da li je nakon skandala ikada razgovarao sa njom.

“Ne, nisam nikada razgovarao sa njom. Više puta sam u javnosti istakao koliko mi je žao zbog svega, moje izvinjenje je bilo javno”, rekao je tada Klinton.

Monika Levinski je godinama živjela pod budnim okom medija zbog skandala sa Klintonom, međutim nedavno je riješila da iskoristi svoju popularnost u prave svrhe i počne da se bori protiv zlostavljanja na internetu.

Ona je novinaru CNN rekla da kampanje na društvenim mrežama moraju da urade mnogo više kako bi se zaustavilo nasilje na društvenim rmežama.

“Znam da se velike internet-koorporacije trude da zaustave nasilje, ali moraju mnogo više da se potrude”, rekla je Monika Levinski.

Ostavite komentar: