Razvod “daleko od mirnog”: Haos u kući Gejtsovih, šuška se da je porodica ljuta na Bila

Razvod Bila i Melinde Gejts daleko je od “mirnog”, kako se predstavlja u javnosti, a porodica je ljuta na Bila, dok su osnivač Majkrosofta i njegova supruga faktički okončali brak još u martu, tvrde američki mediji.

Bil i Melinda Gejts htjeli su da objave razvod u martu, ali su im advokati savjetovali da to ne čine prije nego što se postigne dogovor o brakorazvodnoj parnici, navodi američki TMZ.

Kako tvrdi ovaj medij, Melinda Gejts je očekivala da će zvanična objava razvoda izazvati ogromnu pažnju medija, pa je, kako bi to izbjegla, otišla na izolovano ostrvo u Karibima, za koje se vjeruje da ga iznajmljuje po cijeni od 132.000 dolara dnevno.

Sa njom je otišlo i troje njene i Bilove dece, ali i još nekoliko drugih neimenovanih osoba. Bil Gejts nije bio prisutan na tom putovanju, jer je porodica “veoma ljuta” na njega, navodi američki medij, ali razlozi za to nisu poznati.

Iako su razvod objavili miroljubivo, uz objašnjenje da “više ne vjeruju da mogu da se razvijaju zajedno kao par u sljedećoj fazi života”, on je daleko od mirnog, tvrdi TMZ.

Kako navode izvori ovog medija, svi oni koji su bili sa Melindom na ostrvu zauzeli su Melindinu stranu i bijesni su na Bila zbog različitih stvari.

Ostavite komentar: