Priča satkana od emocija: Policajac usvojio djevojčicu nakon što ju je spasio od zlostavljanja VIDEO

Četvorogodišnja djevojčica iz Arizone našla je siguran dom nakon što je usvojio policajac koji je spasao dok je bio na dužnosti, odazvavši se na poziv o zlostavljanju.

Brajan Zak, poručnik policije u Kingmanu, i njegova supruga Sijera postali su roditelji četvorogodišnjoj Kaili i ispričali ovu dirljivu priču u programu “Dobro jutro Ameriko”.

U martu 2018. godine, Brajan je bio dežurni narednik kada je sa svojim kolegama dobio poziv da provjeri dom Kaile, koja je bila žrtva zlostavljanja. Proveo je sa njom cijelu noć i odmah su se povezali.

“Bojili smo, užinali. Držala me za ruku i bila izuzetno mila i draga. Kada su detektivi došli, odveli su je u bolnicu”, ispričao je on.

Brajan, koji već ima dvoje djece, je otišao kući i rekao svojoj supruzi da želi da Kaila dođe da živi kod njih. U međuvremenu, Kailu su u bolnici liječili od višestrukih povreda koje su bile rezultat zlostavljanja. Podignuta je optužnica protiv staratelja. Kada poslije nekog vremena socijalna služba nije pronašla nove roditelje za Kailu, Brajan i Sijera su uskočili.

“Došla je kod nas sa plastičnom šoljom i torbom odjeće koja joj nije odgovarala”, prisjeća se Brajan. Kaila se vrlo brzo navikla na život i domu Zakovih, prenosi Blic.

“Već drugi dan je zvala moju suprugu mama. Za mene joj je trebalo malo duže. Kada je krenula u predškolsko već je naučila šta je to otac”, rekao je Brajan.Ostavite komentar: