Potresno! Iz rijeke izvučen auto, nađeno tijelo žene koja je nestala prije četiri godine

Tim ronilaca pronašao je tri automobila u rijeci Brazos u Teksasu, a u jednom od njih bilo je i tijelo žene koja je nestala prije četiri godine, saopštili su zvaničnici u srijedu.

Policija je saopštila da je u pitanju automobil marke Kia Rio koji pripada nestaloj 43-godišnjoj Stefani Tores, čiji je nestanak prijavljen 21. decembra 2017. godine. Vlast su saopštile da je tijelo nepoznate osobe, za koju se sumnja da je Stefani, pronađeno u automobilu, prenosi “Telegraf.rs”.

“Zbog stanja u kom se tijelo nalazi, nismo u mogućnosti da identifikujemo da li tijelo sa sigurnošću pripada Stefani”, saopštila je policija.

Juče je na konferenciji za novinare sopšteno da na automobilu nedostaje registarska tablica i da će više detalja biti poznato kada se identifikuje osoba.

Policija sumnja da je Tores možda bila u alkoholisanom stanju i da je počinila samoubistvo u noći kada je nestala. Ona je kod kuće ostavila novčanik i mobilni telefon. nakon što policija nije mogla da pronađe nijedan trag o njenom nestanku, potraga za njom obustavljena je u februaru 2019. godine.

Vlasti su u srijedu saopštile da su uspjele da izvuku automobil iz rijeke uz pomoć vatrogasnih službi i ronilaca koji putuju zemljom i pokušavaju da riješe slučajeve nestanaka ljudi.

Ronioci su automobil pronašli okrenut naopako, 16 metara od obale, na dubini od četiri metra.

Članovi Stefanine porodice veoma emotivno su podnijeli vijest o pronalasku automobila. U video snimku koji su objavili ronioci, rekli su da su razgovarali i sa njenom kćerkom Bjankom, piše “Yahoo news”.

“Analizirajući šta se sve izdešavao pre njenog nestanka, uspjeli smo da lociramo tri automobila u reci samo sat vremena nakon što smo krenuli u potragu. Jedno od vozila ličilo je na ono u kom je posljednji put viđena Stefani”, rekli su oni.

Ovi ronioci su samo jedni od mnogih koji putuju zeljom i pokušavaju da riješe slučajeve nestanka ljudi. Ova grupa objavljuje snimke na svom Jutjub kanalu, na kom ih prati više od 1,7 miliona pratilaca.

“Čast nam je što smo Stefani vratili kući”, napisao je jedan od ronilaca.

Ostavite komentar: