Posinku se zaklela na vječnu ljubav: Vladimir (20) napravio dijete maćehi i “razveo je” od svog oca FOTO

Marina Balmaševa (35) iz Rusije razvela se od svog supruga Alekseja kako bi se udala za njegovog sina Vladimira (20) i rodila mu dijete.

Aleksej i Marina bili su u braku 10 godina, ali je prošlog mjeseca Marina odlučila da joj je srcu ipak draži posinak, kojem se prošlog mjeseca i zaklela na vječnu ljubav.

Razlog za takvu odluku je bio veoma jednostavan, sa Aleksejem nije uspijevala da ostane u drugom stanju, dok joj je sa Vladimirom to izgleda uspjelo iz prve.

https://www.instagram.com/p/CCgYG3LnOE2/

“Nisam mogla da ostanem trudna 13 godina, jedino što sam promijenila u svom životu za to vrijeme je suprug”, rekla je Marina koja sada sa Vladimirom čeka djevojčicu.

Aleksej je očajan zbog svega što se događa. Rekao je da sumnja da ga je Marina varala sa sinom dok su još bili u braku.

“Ne bi me čudilo da su imali seks u kući. Mislim da je ona njega zavela. Ne znam zašto, volio sam je i poštovao”, rekao je Aleksej. On je rekao da Marinu voli i dalje i da bi se svim silama borio za nju, da mu protivnik nije rođeni sin.

https://www.instagram.com/p/CDCD2zhH4kV/

Vladimir je Marinu upoznao kada je imao samo sedam godina, ona ga je odgojila.

Čitava priča izazvala je veliku osudu u javnosti za koju Marina očigledno ne haje. Na svom Instagram profilu gotovo svakodnevno postavlja fotografije nje i Vladimira, piše Telegraf.rs.

Ostavite komentar: