Porodični horor! Otac presudio sinu hicem iz pištolja u grudi – kulminirala svađa zbog psa

Talentovani NFL igrač i od ovog ljeta član Los Anđeles Remsa, Otis Anderson mlađi, ubijen je tokom porodične svađe, javljaju američki mediji.

Ovom 23-godišnjaku je pištoljem presudio njegov otac, koji ima isto ime, a tom prilikom je ranio i svoju suprugu.

Kako se navodi u policijskom izvještaju, Otis Anderson stariji je pobijesnio kada ga je ujeo pas djevojke njegovog sina.

On je, krvave ruke, galamio kroz kuću, poslije čega je njegov sin sišao iz sobe koja je na spratu, želeći da vidi šta se dešava.

Njih dvojica su započela verbalnu raspravu koja se, naizgled, smirila, kada je svako otišao na svoju stranu, ali se svađa nastavila nedugo zatim i, nažalost, prerasla u tragediju.

Otac je izvadio pištolj i sina upucao u grudi, a ranio je svoju suprugu. Policija je prilično brzo reagovala na prijavu komšija, odmah je organizovan i prevoz upucanih u bolnicu, gdje je konstantovana smrt Otisa Andersona mlađeg, dok je njegova majka prošla sa povredama koje nisu opasne po život.

Ubijeni igrač američkog fudbala je u NFL zakoračio poslije bravura u dresu univerziteta Centralna Florida, gdje je postao deveti najbolji trkač u tamošnjoj istoriji ovog sporta, sa 2.182 osvojene jarde.

Ostavite komentar: