Poginula trudnica: Pokušala spriječiti sukob sadašnjeg i bivšeg momka

Trudna Šanis Jang (31) poginula je u Njujorku kada je pokušala da spriječi sukob između sadašnjeg i bivšeg dečka nakon zabave koju je organizovala.

Ona je nakon proslave iznosila poklone, kada se u jednom trenutku sa maskom preko lica pojavio njen bivši momak koji je započeo svađu sa njenim sadašnjim dečkom. Trudnica je stala između njih i pokušala je da smiri sukob, međutim, tom prilikom bivši dečko je pucao na nju.

Metak je trudnicu, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, pogodio u glavu, a ona je od zadobijenih povreda odmah pala na pod.

Policija je ubrzo došla na lice mjesta, a tijelo trudnice pronašli su između njenog i još jednog parkiranog vozila. Pored tijela pronađene su i tri čaure kalibra 40.

“Čuo sam pucnjeve i kada sam pogledao kroz prozor, vidio sam policajca koji bespomoćno pokušava da spasi život trudnice. Vidio sam kako joj daju vještačko disanje i masažu srca, pokušavali su da je spasu, ali nisu uspjeli”, rekao je jedan od komšija.

Oni su trudnicu odmah prevezli u najbližu bolnicu, međutim, ni njoj, a ni bebi, nažalost, nije bilo spasa.

Komšije su rekle da je Šanis živjela sa mlađom sestrom i šestogodišnjom ćerkom, nakon što joj je majka preminula od raka prošle godine.

Ostavite komentar: