Parkirao i objesio se na banderu: Kamiondžija iz Srbije se ubio u Mađarskoj

Muškarac D. V. star 39 godina iz Iđoša kod Kikinde, koji je radio kao vozač kamiona za jednu firmu, izvršio je samoubistvo vješanjem u Mađarskoj.

Ništa nije ukazivalo da muškarac ima nekih problema, a najmanje da će podići ruku na sebe. Ova vijest šokirala je sve koji su ga poznavali, kaže izvor upućen u ovaj slučaj.

“Radio je kao vozač kamiona, prevoznik za jednu firmu i često je bio na putu. Kao grom iz vedra neba pogodila nas je vijest da je sebi oduzeo život. Koliko znamo, nije imao problema, bar ništa nije ukazivalo na to, tužna vijest nas je rastužila i zatečeni smo saznanjem da je to uradio”, kaže izvor.

Muškarac koji je počinio samoubistvo kobnog dana putovao je u Mađarsku.

Šta je presudilo da tako okonča sebi život ostala je nepoznanica za sve njegove prijatelje i rodbinu.

“Parkirao je kamion kod nekog uzvišenja, brežuljka u Mađarskoj. Popeo se na taj brijeg i tamo u blizini pronašao je jednu banderu i tako se objesio. Druge detalje ne znamo, ali nas je sve porazila činjenica da ga više nema i da ga nikada više nećemo vidjeti”, dodaje sagovornik.

Prema njegovim riječima muškarac je rodom iz Iđoša, ali je već duže vrijeme živio u Bašaidu, takođe kod Kikinde. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece, a “Informer” piše da njegovo tijelo još nije dopremljeno iz Mađarske.

Ostavite komentar: