Ovo je vila u kojoj su se krili Kožur i Hadžić: Iskeširali 60.000 evra za najam kuće ispred koje su izrešetani

Baranin Alan Kožar (43) i Užičanin Damir Hadžić (45), navodno bliski škaljarskom klanu, nemilosrdno su izrešetani sa 29 metaka u automobilu ispred luksuzne vile. na Krfu.

Prema navodima grčkog portala „kerkyrasimera.gr“, riječ je o klasičnoj zasjedi.

– Ubistvo se dogodilo kada su stigli pred vilu. U vozilu je pronađen pijesak, što ukazuje na to da su se najvjerovatnije vraćali sa plaže. Očigledno je riječ o zasjedi, koju nisu očekivali. Oružje je pronađeno i u vili u kojoj su odsjele žrtve – ističe taj medij.

„Škaljarci“ su vilu „Akasta“ zakupili na dva mjeseca, a cijena iznajmljivanja na jedan dan iznosinverovatnih 1.000 evra! Škaljarci su luksuznu kuću iznajmili 21. juna i trebalo je u njoj da borave do 21. avgusta, što znači da su je iznajmili na dva mjeseca! Šokantno je to da u špicu sezone iznajmljivanje te vile na jedan dan iznosi oko 1.000 evra, i da tek u septembru ima slobodnih termina, kada cijena za dan pada na oko 500 evra. I automobil u kom su likvidirani takođe iznajmljen – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Pretresom vile pronađena je velika količina novca, laptopovi,mobilni telefoni i oružje, pišu grčki mediji. Grčka policija traga za napadačima, zbog čega su, kako saznajemo, blokirani neki aerodromi na Krfu, a angažovana je i Obalska straža.

– Porodica koja živi u susjednoj vili u trenutku ubistva nije bila prisutna, pa njeni članovi nisu mogli da daju bilo kakve informacije. Sumnja se da su bila dvojica napadača, koji su čekali svoje žrtve ispred vile, što znači da su dobro znali navike žrtava i pratili ih neko vrijeme. Otisci prstiju žrtava poslati su Interpolu, kako bi se potvrdio njihov identitet – saopštili su zvaničnici grčke policije.
„Škaljarci“ su zakazali masažu poslije kupanja na plaži i upravo ih je pronašla maserka koja je kod Kožara i Hodžića imala zakazan termin.Tijela Kožara i Hadžića pronađena su u četvrtak oko 19 sati u automobilu na samom ulazu u vilu u naselju nedaleko od grada Halikounija. Prema novim informacijama, napadači su najvjerovatnije izletjeli pred vozilo u dvorištu i u „škaljarce“ ispalili gotovo 30 metaka, zbog čega je šoferšajbna bila potpuno razbijena. Žrtve nisu imale nikakvu šansu.

Krv, srča, izrešetan automobil, meci, razbijana stakla… Prizor je koji je zatekla maserka koja je u luksuznu vilu došla po dogovoru.

– Žrtve su osobe za kojima su raspisane međunarodne Interpolove poternice. Pronađeni su u parkiranom automobilu ispred vile, koju je iznajmila treća nepoznata osoba. Gotovo je sigurno da je riječ o mafijaškom obračunu, a sumnja se da je to nastavak ubistava „škaljaraca“ poslije likvidacije u gradu Vari, u januaru ove godine. Tada su ubijena dva člana škaljarskog klana. Kod žrtava na Krfu pronađena su lažna slovenačka dokumenta – navodi grčki portal „newsit.gr“, a ostali lokalni mediji dodaju brutalne detalje likvidacije.

 

Izvor:(KURIR)

 

 

 

Ostavite komentar: