“Ovo je nedopustivo”: Direktorka škole letvom udarala učenicu (6) VIDEO

Direktorka osnovne škole na Floridi, snimljena je kako u svojoj kancelariji drvenom daskom udara 6-godišnju devojčicu. Na videu koji je snimila majka djevojčice, vidi se kako Karterova savija djevojčicu i udara je nekoliko puta.

Direktorka je kaznila djevojčicu jer je navodno prouzrokovala štetu na računaru. Njena majka je tog dana došla u školu kako bi platila štetu koju je njena kćerka napravila, a prizor koji je zatekla u kancerlariji direktorke ostavio je majku bez riječi.
Ona je odlučila je sve da snimi kako bi nadležnim organima podnijela dokaze o stravičnom ponašanju direktorke. Cijeli slučaj zgrozio je roditelje i radnike škole, prenose tamnošnji mediji.
“Nikad nisam udarila svoju djevojčicu. Ovo je nedopustivo, ne mogu da vjerujem da se tako nešto desilo”, rekla je majka 6-godišnje djevojčice.

Policija Klustona i Odeljenje za djecu i porodice potvrdili su da istražuju incident i da je direktorka trenutno pod istragom, a advokat Bret Provinski koji je zadužen za slučaj djevojčice, rekao je kako bi ovo moglo ostaviti trajne posljedice na psihičko stanje djeteta.
“Direktorka je pod istragom i sigurno će biti kažnjena za učinjeno. Škola ne dopušta nikakav oblik kažnjavanja i ovo što se dogodilo nedopustivo je. Djevojčica je bila prestravljena i osjećala se ranjivo”, rekao je Provinski.

Ostavite komentar: