Otkrio nove šokantne detalje: Monstrum Fric držao kćerku kao roba 24 godine, napravio joj sedmoro djece VIDEO

Zloglasni austrijski silovatelj Jozef Fricl tvrdi da je dobra osoba, ali i odgovoran porodičan čovjek.

Fricl, koji sada ima 87 godina, služi doživotnu kaznu zatvora nakon što je otkriveno da je svoju ćerku Elizabetu držao u zatočeništvu 24 godine. Monstrum je ćerku držao zaključanu u zvučno izolovanoj tamnici ispod svog austrijskog doma dok je ubjeđivao ostatak svoje porodice da je pojbegla i pridružila se kultu.

Za to vrijeme silovao je Elizabet hiljade puta. Rodila mu je sedmoro djece. Jedno od djece je umrlo ubrzo po rođenju, a troje je izvedeno iz tamnice da žive sa Friclom i njegovom ženom kojima je odobreno da budu hranitelji.

Slučaj je šokirao svijet 2008. godine kad je Elisabetinoj ćerki Kerstin dozvolio da napusti tamnicu kako bi dobila medicinsku pomoć. Djevojčica je hrabro predala poruku koju je napisala Elizabet medicinskom osoblju koje je potom obavijestilo policiju.

Fricl je 2009. godine osuđen na doživotnu kaznu i nalazi se u zatvoru Štajn koji je najbezbjedniji psihijatrijski zatvor u Austriji.

Monstrum sada uz pomoć advokata Astrid Vagner radi na knjizi pod naslovom “Ponori Jozefa F”.
Fricl u knjizi iznosi tvrdnje koje pokazuju da još nije voljan da preuzme odgovornost za svoje zločine. Osim što tvrdi da je dobar i odgovoran porodičan čovjek hvali se i da dobija stotine pisama i to uglavnom od zaljubljenih žena.

Fricl kaže da ne razumije zašto ga je napustila supruga Rozmari koja inače nije znala za njegove zločine. U odlomcima, koje su štampali lokalni tabloidi, piše i da je bivši inženjer elektrotehnike otac niza vanbračne djece širom svijeta. Tvrdi da ima djecu sa nekoliko Indijki i sina Afrikanca koji je sada cijenjeni advokat.

Što se tiče njegovog života iza rešetaka, opisuje kako se sprijateljio sa ubicom prostitutke, koji mu kuva obroke u zatvoru.

– Ali ne mogu da jedem previše jer ne želim da se ugojim – napisao je Fricl .

Navodi i da izbjegava da uđe u zatvorsko dvorište jer ima nekoliko zatvorenika koji samo čekaju da ga prebiju.

Uprkos njegovom prošlogodišnjem pokušaju da doživotnu robiju preinači na blažu zatvorsku kaznu, što bi značilo da bi mogao i da bude uslovno otpušten, sud je odbio njegovu žalbu.

Ostavite komentar: