Novi snimak izazvao brigu za Bajdenovo zdravlje: Prilikom posjete Portoriku zbunjeno gledao u pod VIDEO

Zdravstve stanje šefa Bijele kuće Džoa Bajdena tokom službenog puta u Portoriko ponovo je privuklo pažnju internet korisnika. Komentari su se pojavili ispod objave Republikanskog nacionalnog komiteta (RNC) na Tviteru.

Na objavljenom snimku, Bajden staje na putu do podijuma, gleda u svoja stopala, kao da nešto traži, a zatim zbunjeno gleda oko sebe. Korisnici su se pitali da li je predsjednik dobro, izražavajući zabrinutost za njegovo zdravlje.

„On nikada ne zna gdje da ode, ni kako da siđe sa bine. Njegova tajna služba mu govori gdje da ide i gdje da stane prije događaja kako bi oni znali gdje da idu da ga zaštite!” — napisao je korisnik MidvestGal.

 

„Da li zna gdje je? Molite se za njega, potrebno mu je“, pozvao je drugi korisnik.

„Mislim da pokušava da pronađe krst gdje mu je rečeno da stoji“, sugeriše Big Davg.

„Izgleda kao da je upravo ušao u sobu i zapitao se: „Zašto sam došao ovdje? To se dešava svima, ali on je prilično dosljedan“, rekao je Džastin.

Bajden i njegova supruga Džil su 3. oktobra posjetili Portoriko, koji je teško oštećen uraganom Fiona. Prirodna katastrofa ostavila je bez struje cijelu teritoriju zemlje.

Ranije je Džo Bajden napravio grešku i zahvalio se američkim vojnicima na sebičnosti koju su pokazali u ratu na Bliskom istoku. I tokom posjete Izraelu, Bajden je napravio gaf o holokaustu.

Ostavite komentar: