“Niske strasti”: Zaharova ismijala Vučićevo ponašanje u Bijeloj kući, Đurić stao u odbranu FOTO

Nakon Vučićeve posjete Bijeloj kući u Vašingtonu i burnih reakcija na društvenim mrežama, stigla je još jedna prozivka – potparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, uporedila je Vučića sa glumicom iz “Niskih strasti”.
Naime, potparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, prozvala je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, praveći paralelu između njegove fotografije u Bijeloj kući i fotografije iz filma “Niske strasti”, prikazujući glumicu koja sjedi prekrštenih nogu.
“Ako ste pozvani u Bijelu kuću, a stolica je postavljena kao da vas ispituju, sjedite kao na fotografiji br.2, ko god da ste. Vjerujte mi”, napisala je ona.

Если Вас позвали в БД, а стул поставили так, будто Вы на допросе, садитесь как на фото #2. Кем бы Вы ни были. Просто поверьте.

Gepostet von Maria Zakharova am Samstag, 5. September 2020

Na njenu objavu na Fejsbuku uslijedio je i odgovor Marka Đurića, direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

“A zamisli taj predsjednik nijednu ružnu riječ protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mjestu. A zamisli taj predsjednik je kod ruskog predsjednika i po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu. Ja Vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram Vas bilo”, napisao je Đurić na Tviteru.

Ostavite komentar: