Nezapamćena tragedija: Roditelji gledali utakmicu, ćerka se udavila u bazenu

Par iz Argentine ostao je bez kćerkice stare 20 mjeseci kada je djevojčica, dok su oni gledali meč fudbalske reprezentacije Argentine, stradala nesrećnim slučajem tako što se utopila u bazenu.

Tragičan ishod dogodio se prošle subote popodne u kući koja se nalazi u privatnom kvartu San Kristobal u predgrađu Buenos Ajresa u Argentini. Mala Alegra Rena Benigno bila je u kući prijatelja svojih roditelja sa porodicom gdje su svi zajedno gledali utakmicu između Argentine i Meksika, prema istražiteljima. Dario Rena, bebin otac, rekao je policiji tokom davanja izjave da je ona neoprezno pala dok su se kupali u bazenu , saopštili su.

Na kraju utakmice, odrasli su primjetili da malena nije tu i brzo su krenuli u potragu za njom. Nju je na kraju slučajno pronašla majka, vidjevši je kako pluta po površini bazena.

Nakon početnog šoka i dozivanja djevojčice, započeli su sa reanimiranjem, paralelno pokušavajući da dobiju Hitnu pomoć. Međutim, kako se dolazak hitne odužio, dijete su ubacili u kola, nakon čega su je prevezli u lokalnu bolnicu.,

Beba je primljena oko 19.30, ali bez vitalnih znakova. Dežurni ljekar i njegova ekipa takođe su pokušali da je ožive, ali nisu uspjeli da je spasu, piše Blic.

Tijelo djevojčice je prebačeno u Sudsku mrtvačnicu, na odgovarajuću obdukciju. Pored toga, kriminalističko osoblje je obavilo pregled mjesta.

Prema izvorima povezanim sa istragom, bazen je približno pet sa dva metara i dubok 1,50 metara. Pored toga, u pozadini se nalaze bezbjednosne kamere čiji su zapisi neophodni za dalju istragu.

Ostavite komentar: