Neustrašivi policajac! Skočio sa 13. sprata i nije poginuo, uhvatio je pedofila VIDEO

22.07.2020. | 15:51

Neustrašivi policajac skočio je sa prozora 13. sprata kako bi uhvatio osumnjičenog pedofila – ne samo da nije poginuo, već je uspio i da uhvati bjegunca.

Viši policajac Bakjitžan Bakirov učestvovao je u hapšenju muškarca koji je provalio u stan u najvećem kazahstanskom gradu Almati, ukrao veliku količinu novca i seksualno napao 15-godišnju djevojčicu.

Barikov se predstavio kao vodoinstalater kako bi ušao u iznajmljeni stan osumnjičenog na 13. spratu stambene zgrade. Međutim, osumnjičeni je u jednom trenutku osjetio da nešto nije kako treba, pa je u očajničkom pokušaju bega iskočio kroz prozor.

Iako je skok sa gotovo 30 metara sa visine praktično samoubilački potez, policajac je bez oklijevanja skočio za osumnjičenim.

https://www.youtube.com/watch?v=AJ3FYmAd1lE&feature=emb_title

“Imao sam samo jednu misao u glavi – moram da ga uhvatim! Nisam razmišljao ni o čemu drugom. Nisam čak ni shvatio kako sam skočio, ali nije bilo straha”, ispričao je Bakirov.

On je, na sreću, pao na terasu koja se nalazila dva sprata ispod. Kada je skočio nije znao da se terasa tu nalazi.

Policajac je priznao da se uplašio tek nakon što je sve završilo, jer je postojala realna šansa da je osumnjičeni pokušao da se ubije, kako ne bi odgovarao za svoje zločine. Ipak, hvatanje pedofila bila je vrlo bitno za Bakirova, koji je i sam otac šestoro dece, prenosi Pink.rs.

Herojski policajac je nakon ovog poduhvata nagrađen medaljom. Već je prošao tri operacije na povrijeđenom stopalu, a ljekari daju optimistinu prognozu.

“Kažu da ću uskoro moći ponovo da jurim za kriminalcima”, rekao je Bakirov.

Oznake: Pedofil, Policajac