Nekoliko sati prije tragedije objavio jeziv snimak: Tik Toker pronađen mrtav

Tik Toker Kuper Norijega (19) koji je bio veoma popularan na ovoj platformi, gdje je imao 1,77 miliona pratilaca, pronađen je mrtav na parkingu u Los Anđelesu.

Samo nekoliko sati prije smrti preminuli je objavio snimak sebe kako leži na krevetu, a napisao je: “Ko bi drugi pomislio da će umrijeti mlad…”.

Naime, policija je u četvrtak primila hitan poziv od nepoznate osobe koja je rekla da influenser ne reaguje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cooper Noriega (@cooper.noriega)

Uzrok smrti tinejdžera nije poznat i u toku je policijska istraga, a izvori su navodno rekli da nije imao znakove traume ni nasilja na tijelu, te da nije pronađen u automobilu, piše TMZ.

Njegove objave bile su uglavnom o modi, skejtbordu, njegovim vlogovima. Na Instagramu ga je pratilo 427.000 ljudi.

Govorio je o tome da mu je san da otvori ustanovu za rehabilitaciju, kako bi svi oni koji su se kao i on borili sa zavisnošću, imali gdje da se liječe, prenosi Blic.

“Borim se sa zavisnošću od svoje devete godine, možda mislite da je to ludo, ali to je moj život. Želio bih da iskoristim uticaj koji imam da stvorim prostor u kojem će se širiti svijest i normalno pričati o mentalnim bolestima. Jedna od mnogih stvari koje sam naučio dok sam se borio sa zavisnošću je da će vas okruženje negativnim ljudima samo odvući na dno”, rekao je jednom prilikom.

Ostavite komentar: