Nedolično ponašanje: Policajka Helena suspendovana kad su šefovi saznali da ima nalog na OnlyFans FOTO

Pripadnica britanske policije Helena Sem, dala je otkaz nakon što je suspendovana pošto su šefovi otkrili da ima nalog na OnlyFans, na kojem sebe predstavlja kao “Nevaljaju policajku”.

Helena je dala otkaz dok je čekala disciplinsku komisiju, međutim, i dalje bi mogla ozbiljno da odgovara zbog svog nedoličnog ponašanja dok je bila pripadnica službe.

Britanski mediji prenose da je Heleni već ranije “skenuta pažnja” na ponašanje, jer je pre dvije godine na TikToku postavila snimak na kojem se oblizuje dok je u uniformi.

Tetovirana policajka još uvijek drži fotografije i video zapise na Instagramu i Tviteru pod imenom Inked Barbie.

 

Nazvana “Dobra djevojka koja je postala loša”, na njenom sajtu se prikazuje emodži policajke i ljubičasti đavo iz crtanog filma.

Jedan snimak prikazuje “drskog bivšeg policajca” obučenog u tamnoplavi korset sa policijskom značkom i natpisom „Nevaljala policajka“.

Ali stvari su konačno dostigle vrhunac kada je pokrenula svoju stranicu OnlyFans gdje je promovisala svoje angažovanje u policiji, dok je za novac nudila “raskalašne žive materijale”, prenosi The Sun.

Podnijela je ostavku nakon što je prošle sedmice suspendovana zbog navodnog dovođenja službe na loš glas.

Portparol policije je rekao za Mirror Online da je služba “svjesna da postoji nalog, te da je službenica suspendovana”, dodajući da je istraga u toku, prenosi Telegraf.

Ostavite komentar: