Među žrtvama policajac i napadač! Pucnjava u trgovačkom centru, ubijene tri osobe

Naoružani čovjek ubio je policajca i još jednu osobu u trgovačkom centru u predgrađu Denvera, prije nego što ga je policija usmrtila, saopštile su danas vlasti američke države Kolorado.

Policija je intervenisala po pozivu u 13.15 u ponedjeljak zbog sumnjivog incidenta u blizini biblioteke u gradu Arvada, a oko 15 minuta kasnije stigao je poziv zbog ispaljenih hitaca i pogođenog policajca, saopštio je zamjenik šefa policije Ed Brejdi na konferenciji za novinare, prenosi AP.

Prema saopštenju još jedna osoba, za koju se vjeruje da je na nju pucao napadač, prebačena je u bolnicu gdje je preminula, a napadač je tokom razmjene vatre sa policijom takođe pogođen i ubijen.

Vlasti nisu dale više detalja o ovom incidentu, kao ni identitete preminulih, ali su saopštile da se vjeruje da niko više nije bio umiješan, iako je ranije policija navela da postoje dvojica osumnjičenih.

Pucnjava se dogodila u Arvadi, 10 kilometara od centra Denvera, u gradskoj četvrti u kojoj se nalaze prodavnice, restorani i druga preduzeća, a samo tri mjeseca nakon što je naoružani napadač pucao u supermarketu i ubio 10 ljudi, uključujući i policajca, u Bolderu, oko 32 kilometra od Arvade.

Ostavite komentar: