Mask poručio da je Bajden previše pod uticajem sindikata: U novembru ću glasati za republikance

Izvršni direktor Tesle i najbogatiji čovek svijeta Ilon Mask rekao je u podkastu “Ol-in” da će glasati za republikance na izborima u novembru, nakon što je ranije “zdušno” glasao za demokrate.

“Znate, realnost je da je Tviter u ovom trenutku naklonjen krajnjoj ljevici, a ja bih sebe nazvao umjerenim ni republikancem ni demokratom”, rekao je Mask u podkastu “Ol-in” koji je objavljen u ponedjeljak tokom tehnološke konferencije u Majamiju.

On je rekao da je oduvek zdušno glasao za demokrate.

“Smatrao sam da nikada ne bih mogao da glasam za republikance, samo da budem jasan. Ali na predstojećim izborima ću glasati za njih”, dodao je Mask, prenosi list “Hil”.

Kasnije, Mask je izjavio da Demokratsku partiju uglavnom kontrolišu radnički sindikati i dodao da je Bajden “previše pod uticajem sindikata”.

“Suština ovde je da je Demokratska partija značajno pod kontrolom sindikata i pojedinih grupa advokata. Uopšteno vidjećete da to nije u interesu ljudi koji su na strani demokrata”, dodao je Mask.

Demokrate i republikanci se pripremaju za izbore u novembru na kojima će se glasati za svih 435 mesta u Predstavničkom domu i za 35 mjesta u Senatu.

Ostavite komentar: