Manekenka priznala: Anastasija Radović (22) krila kokain u šolji za kafu

Anastasija Radović (22), manekenka i top-model srpskog porijekla, priznala je u ponedjeljak u sudu u Saterlendu u Australiji, da je u julu 2020. godine u svom “audiju A3” imala 13,5 grama kokaina skrivenog u šolji od kafe, prenosi portal Dejli Telegraf.

Radovićeva je uhapšena 11. jula prije dvije godine oko 22.30 sati ispred noćnog kluba u Sidneju, jer je tamošnja policija prilikom pretresa kola pronašla šolju sa 5,93 grama kokaina, kao i 22 kesice u kojima je bila ova droga. Radovićeva je tada bila sa Bojanom Mladenović, koja je bila na suvozačevom mjestu.

Na ročištu koje je održano juče, Anastasija se izjasnila krivom u vezi sa držanjem droge u svom vozilu, dok su optužbe za prodaju droge i sticanje imovine kriminalom odbačene.

“Sud je saslušao Radovićevu, koja je opisala šta se sve dogodilo te večeri prije nego što je uhapšena sa prijateljicom”, pišu australijski mediji i dodaju da je Srpkinja za vrijeme hapšenja radila u jednoj poznatoj australijskoj banci.

“Anastasija je bila za volanom ‘audija A’”, dok je na suvozačevom mjestu bila Bojana Mladenović. Radovićeva je uhapšena, a potom je i optužena za posjedovanje droge za ličnu upotrebu, ali i za dalju prodaju. Njena drugarica Bojana je, takođe, tada uhapšena i optužena. Međutim, optužbe za prodaju droge su kasnije odbačene”, prenose mediji iz Australije.

Bojana Mladenović je, kako dodaju, 12. jula proše godine osuđena na zatvorsku kaznu. Ona je priznala krivicu i osuđena je na društvenokoristan rad u trajanju od devet mjeseci, kao i na 100 sati neplaćenog rada za opšte dobro.

Ono što je zanimljivo jeste to da je optužena Radovićeva u trenutku hapšenja radila u banci, a sada, ako je sudeći po društvenim mrežama, radi u jednom salonu ljepote, dok se na drugoj društvenoj mreži predstavlja kao top-model i manekenka. U opisu njenog profila može se vidjeti i da je 2017. godine bila finalista na takmičenju za australijski supermodel godine na Baliju. Radovićevoj će presuda biti izrečena 10. avgusta.

Ostavite komentar: