Maler! Bajden završio u bolnici nakon igre sa psom, evo šta mu je Tramp poručio VIDEO

Novoizabrani predsjednik SAD Džo Bajden zadobio je prijelom stopala nakon što je pao dok se igrao sa svojim psom Majorom u petak.

Bajdenov doktor je kazao da će zbog te povrede morati nositi posebno dizajniranu čizmu nekoliko sedmica u kojoj će mu noga biti fiksirana, a lom je uslijedio na sredini stopala.

“Početni rentgenski snimci nisu pokazali očigledan prelom, međutim, njegov klinički pregled naložio je detaljnije snimanje. Kontrolni CT je potvrdio prelom sitnih bočnih i kostiju u sredini stopala”, rekao je doktor Kevin O'Connor.

Ranije u nedjelju, Bajdenova kancelarija je najavila da će ga njegov ortoped pregledati iz predostrožnosti, nakon što je izvrnuo gležanj igrajući se sa psom.

U nedjelju uveče, odlazeći američki predsjednik Donald Tramp je poželio Bajdenu brz oporavak, piše CNN.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1333217873758654464

“Ozdravi ubrzo”, napisao je na Tviteru. Tokom kampanje, Bajdenov tim je objavio sažetak Bajdenove istorije bolesti koja je pokazala da je on zdrav i sposoban za funkciju američkog predsjednika.

Taj izvještaj je uključivao fizički pregled doktora O'Konora, koji je Bajdenov privatni doktor još od 2009. godine.

O'Konor je napisao da je Bajden “zdrav i energičan 77-godišnjak, sposoban za uspješno izvršavanje dužnosti kao predsj, prenosi klix.ba.

Ostavite komentar: