Majka monstrum puštena iz zatvora: Zlostavljala je svog sina dok je bio beba, dječaku morali da amputiraju obje noge

Nasilna žena koja je mučila hrabrog dečaka Tonija Hadžela toliko da su mu amputirali obje noge, puštena je iz zatvora.

Usvojiteljska porodica malog Tonija rekla je da im je ostalo „toliko pitanja“ nakon oslobađanja okrutne biološke majke dječaka, Džodi Simpson.

Simpson (29) je zlostavljala Tonija, koji sada ima osam godina, i osuđena na 10 godina zatvora 2018. godine.

Ona je zatvorena zajedno sa svojim partnerom Entonijem Smitom nakon suđenja na sudu u Mejdstonu u Kentu u februaru 2018.

Oboje su osuđeni za okrutnost prema djeci i nanošenje ili dozvoljavanje teških tjelesnih povreda.

‘Tonijev zakon’ je od tada povećao maksimalne zatvorske kazne za one koji nanose ili dozvole fizičku štetu djetetu.

Simpsonova je trebalo da bude puštena u avgustu prošle godine, ali je ministar pravde Dominik Rab uskočio da blokira njeno puštanje.

Njen slučaj je predat Apelacionom sudu i Simpson je jutros dobila sudsku bitku.

Usvojiteljka dječaka, Paula Hudgel (55) rekla je: „Bilo je potpuno neočekivano. Nismo imali pojma da se održava odluka ili saslušanje. Niko nam nije rekao“.

„Javili su nam da imaju loše vesti za nas i da je Simpson puštena. Uvijek smo znali da će se to desiti u nekom trenutku, ali bismo voljeli malo upozorenje da bismo se pripremili. Toni je jutros otišao u školu kao i obično, a sada ćemo morati da mu kažemo kada dođe kući. Nemam pojma iz kog zatvora izlazi jer ne smemo da znamo“, navodi ona.

Paula i njen suprug Mark (58) su brinuli o Toniju, a zatim ga i usvojili, nakon što su ga užasno pretukli njegovi biološki roditelji u novembru 2014. godine.

Brutalno zlostavljanje tada šestonedeljnog djeteta od strane para ostavilo ga je sa brojnim prelomima ekstremiteta opasnih po život i koji su mu promenili život, te mu je otkazalo više organa i dobio je sepsu.

Njegove povrede su bile toliko zastrašujuće da su dječaku, koji sada ima osam godina, morali da amputiraju obje noge u koljenu.

Paula je dodala: „Nije joj dozvoljeno da nas kontaktira ili dođe u Kent“.

Simpsonova je zatvorena zajedno sa svojim partnerom Entonijem Smitom, kome je sada navodno rečeno da bi uskoro mogao da bude pušten u svjetlu slučaja njegovog bivšeg partnera.

 

 

 

 

Ostavite komentar: