Kulminirao bijes zbog poklona za rođendan: Udarila muža šakom u nos i ubila ga

Renuka Kan (38) bila je bijesna na supruga Nikhila (36) nakon što joj prvo nije kupio skup poklon za rođendan, a ulje na vatru je dolila činjenica da je odbio da je vodi u Dubai na rođendansko putovanje.

Revoltirana, ona ga je udarila pesnicom u predjelu nosa.

Tom prilikom ona mu je slomila nos i izbila nekoliko zuba, nakon čega je muškarac počeo obilno da krvari i preminuo.

Kako se navodi, sve se dogodilo unutar njihovog doma u mjestu Vanavdiju u Puni, Indija. Par je bio u braku šest godina.

Prema saopštenju iz policije, do smrti je doveo samo jedan udarac. Incidentu je prema riječima policajca, prethodila svađa supružnika.

“Incident se dogodio u petak uveče. Prema istrazi, par se posvađao jer Nikhil nije odveo Renuku u Dubai na proslavu rođendana i nije joj dao skupi poklon na njen rođendan i godišnjicu. Renuka je takođe bila uznemirena jer Nikhil nije pokazivao entuzijazam zbog njene želje da ode u Delhi da proslavi rođendan sa nekim rođacima”, rečeno je u policiji, piše “Tajms of Indija”.

Policija je dalje obavijestila da je tokom svađe žena nezgodno udarila Nikhilovo lice. Ispostavilo se da je udarac bio toliko jak da je nesretnom čovjeku slomio nos.

“Ženin udarac je bio toliko jak da je Nikhil slomljen nos i nekoliko zuba. Obilno krvareći, on je izgubio svijest”, dodao je portparol policije.

Ostavite komentar:

88nnd4crj7