Kulminirali loši odnosi! Htio da udari komšinicu pa pregazio suprugu i polomio joj kičmu

Majkl Godenou (73) iz Velike Britanije osuđen je na 15 mjeseci zatvora jer je u julu 2019. godine pregazio svoju suprugu, pokušavajući da teško povrijedi prvu komšinicu Mišel Palmer.

Porodice Godenou i Palmer komšije su više od 30 godina, međutim u lošim su odnosima od 1994. godine nakon što je Palmerova odlučila da između svog i Majklovog dvorišta podigne zid.

Kobnog dana Majkl je namjerno blokirao prolaz ka kući, a poludio je kada je vidio kako ga Mišel snima. Tada je namjerno uzeo i blokirao njeno vozilo. Nakon toga je uslijedila svađa, a bijesni Godenou je u jednom trenutku krenuo da vozi u rikverc iako je Mišel bila rukama naslonjena na zadnje staklo njegovog automobila.

Majklova supruga Linda, koja je svađu gledala sa prozora, istrčala je iz kuće da smiri situaciju i krenula je prema komšinici. U tom trenutku Majkl je dao gas, Mišel se izmakla i Linda je podletjela pod točkove vozila.

“Godenou je oborio svoju suprugu, a potom je točkovima prešao preko nje”, navodi se u optužnici.

Linda je u bizarnoj nesreći zadobila teške tjelesne povrede. Hitno je prevezena u bolnicu gdje su lekari ustanovili prelom kičme.

Komšije kažu da je Godenou nezgodne naravi i da nisu samo Palmerovi mučili muku sa njim, već da je u “ratu” sa mnogim komšijama, piše Telegraf.rs.

Ostavite komentar: