Konačno srećna! Udala se lijepa majka dvoje djece kojoj je ljubomorni muž odsjekao obje ruke

Ruskinja Margarita Gračeva (27), majka je dvoje djece kojoj je bivši muž Dmitri odsjekao obje ruke 2017. godine, prije nekoliko dana objavila je na svom Instagram profilu da se udala.

Margarita i njen novi suprug Maksim nedavno su priredili vjenčanje na kojem su prijateljima priredili i neobično iznenađenje.

U trenutku kada je trebalo da razmijene burme, Maksim ih je bacio u rijeku i šokiranim gostima rekao: “Danas definitivno neće biti vjenčanja.”

Nakon početnog šoka, Margarita je objasnila da su se njih dvoje vjenčali prije godinu dana i da je ovo zapravo proslava prve godišnjice braka. Za medije je potvrdila da je u drugom braku “nenormalno srećna”.

Margarita se inače sa svojom djecom preselila iz moskovske oblasti, gdje se tragedija dogodila u Sankt Peterburug. Nju je bivši muž optužio da ga je varala i u psihotičnom nastupu ljubomore odsjekao joj je obje ruke. Margrariti su ljekari uspjeli zašiti jednu ruku, ali može da je koristi samo djelimično dok drugu nisu uspjeli spasiti.

View this post on Instagram

Я давно хотела сделать ЭТО… Но никак не решалась… __________ _______________ ____________________ Для меня это первая фотосессия без протеза. Всегда и везде я с ним.🦾 Гулять в футболке, пойти на какое-то мероприятие, сходить в магазин с протезом NO PROBLEM! А вот история где только я, культя(дурацкое название)🙂и миллионы взглядов людей NEVER! Я даже к брату на выпускной не пошла, потому-что у меня сломался протез. Отчасти мне не нравится восприятие людей меня с железной рукой и без. Когда я с протезом все смотрят как на супергероя. А когда я с культей, в большинстве случаев это взгляды жалости. —————————————— В мире очень много людей с ампутацией, которые по какой-то причине пока не могут получить протез. И этой фотосессией я хочу показать: – НЕВАЖНО есть ли у тебя стильная железная рука,нога,это всего лишь маленькое дополнение; ВАЖНЫ твои внутренние ценности, взгляды и твоя личность! – перебороть свой барьер, может быть показав себя здесь без протеза, в скором будущем я смогу сходить за хлебом в футболке с коротким рукавом. ——————————————— У меня есть "ТОП" близких людей,которые приходят ко мне в гости и я не бегу надевать протез. Перед ними я не стесняюсь и так же комфортно себя чувствую. Сейчас я открываю доступ в этот "ТОП" и вам, и очень надеюсь что вы меня поддержите! ———————————————— Фотограф @videophoto.may Боди сшитое на заказ @_midle_ Макияж @mua_annabel Прическа @julia_pe_stylist Спасибо за наш совместный труд в момент отключения горячей воды и моё 2-недельное отмывание блёсток с себя и пола😀 #маматрансформер #bebionic #блестки

A post shared by Маргарита Грачева (@margoritka1211) on

Dmitri je dobio zatvorsku kaznu od 14 godina, a Margarita je u međuvremenu počela koristiti bioničku šaku na drugoj ruci. Nakon užasa koji je preživjela podnijela je zahtjev za razvod i napisala knjigu “Srećna bez ruku” u kojoj se obratila svim ženama koje prolaze kroz porodično nasilje i podstakla ih da pobjegnu iz takvog odnosa. Nedavno je po prvi put objavila i seriju slika sa bioničkom rukom.

“Kada ljudi vide protezu, gledaju me kao superheroja, a kada me vide bez šake, sažalijevaju me. Mislim da uveličavaju i u jednom i u drugom slučaju, a ovim slikama sam htjela da pokažem da nema nikakve razlike u meni sa rukom i bez ruke”, rekla je tada.

Žene joj se često obraćaju

“Žene me često pitaju kako da se zaštite od nasilnog partnera i kako da budu sigurne da partner nije nasilan. Nemam odgovor na to pitanje. Osoba može da se promijeni u sekundi. Mene moje iskustvo nije navelo na to da dignem ruke od ljubavi. Morate da vjerujete u dobre stvari”, kazala je Margarita koja kaže da je drugog muža pažljivo izabrala.

Prvo su, kaže, bili prijatelji, sve dok se nije navikla na njega.

“Strpljivo me je čekao i nije me pritiskao i zahtijevao da definišemo vezu. Vjerujem da je zato i uspjelo. Moja dva sina se sjajno slažu sa njim”, kaže Margarita, dodajući da njeni sinovi ne znaju ništa o tome kako je njihov otac majci odsjekao ruke.

“Znaju samo da je u zatvoru i to je to. Ne smatraju ga ocem”, izjavila je ona, prenosi Blic.

Ostavite komentar: