Jezivo! Žena ubila starca (80), pa na njegovim grudima napisala poruku: “Diram djevojčice”

Žena (29), kućna zdravstvena pomoćnica, optužena je za ubistvo muškarca (80) koji je pronađen pretučen na smrt sa rečenicom “diram djevojčice” napisanom preko njegovih grudi.

Rene Ajard optužena je u ponedjeljak za ubistvo Roberta Rejnora u julu u njegovom stanu na Staten Ajlendu u Njujorku.

Još dvije fraze pronađene su na njegovom tijelu. Jedna je glasila “U svojoj sobi uzimam lutke za djevojčice od 1 do 5 godina”, a druga je glasila “Ja dodirujem”, piše Telegraf.rs.

Rene i njena kćerka živjele su sa žrtvom, prenosi Independent. Satima nakon ubistva, Ajard je uhapšena zbog zlostavljanja djece, ali je optužena samo za ubistvo Rejnora.

Prema izvještaju policije, šest sati nakon što je Rejnor pronađen bez majice sa posjekotinama na čelu i dva crna oka, Rene je uhapšena jer je navodno pretukla svoju ćerku (3).

Policija tvrdi da je Ajard gurnula svoju ćerku na zemlju i vukla je ulicom prije nego što je djetetu bacila flašu vode u lice. Navodi se da je žena, koja je videjla incident, pokušala da pozove policiju, ali joj je Rene navodno otela telefon i gurnula je na zemlju.

Djevojčica je odvedena u bolnicu sa modricana na vratu.

“Mama me je bacila na pod”, navodno je rekla policajcima. Četiri mjeseca nakon incidenta, Ajard je optužena za ubistvo Rejnora.

Iako je Rejnor imao 24 hapšenja u svojoj istoriji, nijedno nije bilo povezano sa pedofilijom ili seksualnim zlostavljanjem djece. Ne nalazi se u seksualnom registru prestupnika.

Njegova kćerka Karolin rekla je da njen otac nije pedofil i ne bi dirao djecu. Tvrdila je da je njen otac obolio od artritisa i raka i da ne bi mogao fizički da napadne nikoga. Prema njenim riječima, u jednom od posljednjih razgovora, rekao joj je da mu se stanje pogoršalo i da jedva može da se pomjeri.

Ostavite komentar: